Freddie ismét apai örömök elé néz - A nyolcadik hónapig tartották titokban a nagy hírt

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020 -
Freddie Fehérvári Gábor Alfréd babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérvári Gábor Alfréd hamarosan kétszeres apuka lesz, a nagy örömhírt pedig egészen a nyolcadik hónapig sikerült titokban tartaniuk. 

Freddie-éknél nagy az izgalom az utóbbi időben, hiszen hamarosan bővül a családjuk. Első kislányuk, Léna már másfél éves, és bármelyik pillanatban megérkezhet a kistesó, hiszen Dóri már túl van a 38. héten.

"Az én hihetetlen, fantasztikus feleségem, aki nagyon jól bírta a terhességét, bizony mindenórás már! Bármelyik pillanatban jöhet a kisfiunk" – mondta a Borsnak Freddie. Hozzátette, ahogy Lénánál, most is apás szülést terveznek.

Forrás: mediaklikk.hu/adal2020

"Természetesen most is nagyon szeretnék bent lenni a szülőszobán és ha lehet, a köldökzsinórt is én vágnám el" – mondta, majd arról is beszélt, hogy Dóri hogyan viselte a terhességet.

"A feleségem annyira fittül végigcsinálta az elmúlt hónapokat az örökmozgó babánk mellett, hogy le a kalappal előtte! Dóri második terhességét is olyannyira jól bírta, hogy csak a 37. hét után kezdte érezni, estére azért kimerül egy kicsit" – mesélte az énekes. Freddie fontosnak tartja a családi mintákat, azonban a nevelésben inkább a liberális vonalat követik.

"Mi egy hippi család vagyunk egyébként, azaz nálunk nyugodtan dagonyázhatnak a sárban a gyerekek, mert nem az a fontos, hogy körülöttünk minden élére legyen állítva, inkább még több minőségi időt töltsünk együtt" - mondta Freddie. Már korán kiderült náluk, hogy egyikük sem szigorú szülő, azonban fontosnak tartják a következetességet.

"Szerintem most kell körvonalazni a szabályokat, mikor máskor? Nem telefonozik, vagy kapcsolgatja a tévét például. Az ő korában nem mindig számít, amit a szülők mondanak neki, de ilyenkor mi kitartóan elmagyarázzuk azt, hogy mit miért nem szabad, és reméljük ez előbb-utóbb beérik majd. Nekem előbb elfogy a türelmem, bevallom" – mesélte az énekes, majd hozzátette, megfogadta, hogy a hangját csak akkor emeli fel, ha tényleg muszáj, és akkor is csak azért, hogy a dolognak foganatja is legyen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.