Freddie elárulta, mi hiányzik neki a legjobban azokból az időkből, amikor még nem volt apa

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Freddie csecsemő Fehérvári Gábor Alfréd gyermek újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új videóklippel debütált A Dal 2016-os győztese, Fehérvári Gábor Alfréd, de az idei év legemlékezetesebb pillanatát mégis kislánya érkezése hozta. Az énekes őszintén elmesélte a Borsnak, hogyan telt az első egy év családjukban.

Freddie a következővel kezdte a Borsnak:

"A párom várandóssága alatt azt tapasztaltuk, hogy az idő teljesen lelassul. Az embernek lesz ideje megnézni egy filmet, egy sorozatot. Van időnk elmerülni a várakozásban és egymásban. Felkészülünk arra az időszakra, amikor már nem csak ketten leszünk. Bármennyire is rákészülünk mi, férfiak arra, hogy ott leszünk és segítünk a párunknak, rá kell jönnünk, hogy borzasztóan tehetetlenek vagyunk. Aztán megszületik a kis csoda és onnantól kezdve az első három hónap nagyon nehéz" - mesélte az énekes.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Hiányzik a szabadidőm. Nyilvánvalóan szinte minden időnket a gyerekünkre fordítjuk és így elveszik az az énidő, amire szükségünk van. (..)

mondta őszintén Freddie.

Mégis, kislánya mosolya mindenre gyógyír:

"Csomó mindennapi és fárasztó problémám van, de amint meglátom a kislányom mosolyát reggelente, elgondolkodom rajta, hogy mégis mi bajom lehetne. Nincs semmi, amit ennek a csöppségnek a mosolya ne tudna elfeledtetni velem" - zárta Freddie a beszélgetést.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.