Hódi Pamela időnként elfelejti, hogy már házas - videó

Hódi Pamela házasság névváltoztatás Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is azon sztárpárok közé tartozik, akik megmérettetik magukat a Drágám, add az életed! legújabb évadában. A műsorban azonban most kiderült egy kínos részlet a házasságukról.

A héten egészen szürreális helyzetnek lehetnek tanúi a tévénézők: miközben Hódi Pamela otthon gyászolja első gyermeke, Nati édesapját, a tévében napról napra azt láthatjuk, ahogy önfeledten szórakozik férjével, Tóth Bencével.

Azonban ez ne tévesszen meg senkit, az adásokat jóval korábban vették fel, akkor, amikor még meg sem fordult senkinek a fejében, hogy Berki Krisztián távozik az élők sorából.

Az alábbi videóból kiderül, hogy Pamela, akinek a hivatalos neve ma már Tóth-Hódi Pamela, időnként elfelejti, hogy már házas, és sokszor még mindig a lánykori nevén mutatkozik be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.