Még év elején mondott különös jóslatot Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus. Januárban azt jósolta, hogy az egyik magyar sztár idő előtt fog távozni az élők sorából. Berki Krisztián május 6-án hunyt el.

Az egész országot megdöbbentette Berki Krisztián halálhíre. A sikeres médiaszemélyiség csupán 41 évesen távozott az élők sorából, halálának pontos oka egyelőre tisztázatlan. 

Még januárban Iszet Boszorkány Főpapnő és Mágus jósolt a Metropolnak a Berki Krisztián és Berki Mazsi házasságát érintő kérdésükre. 

Forrás: --

"Sajnos halálesetre is kell majd számítani, és a lapokból az bizonyosan kiolvasható, hogy az egyik magyar sztár idő előtt fog távozni az élők sorából. Április tájékán az említett híresség házasságában komoly szakadás következhet be, amit csak őszinte szerelemmel és szeretettel hidalhatnak át" - mondta akkor a boszorkány. Mint kiderült, a Metropol akkor személyiségi jogokra hivatkozva nem írta meg, hogy kiről van szó, de a jóslás közben elhangzott Berki Krisztián neve. A tragédia után ismét felkeresték a boszorkányt, aki elmondta, az ilyen jóslatok esetében általában van lehetőség arra, hogy megforduljon az ember sorsa. 

"Egy ilyen jóslat esetében nem törvényszerű, hogy a halál bekövetkezik. Az illető változtathat az életén, és elkerülheti azt, hogy idő előtt távozzon az élők sorából. Minden ember életében vannak úgynevezett kilépési pontok, vagy más néven halálpontok. Én is ismerek több olyan embert, akiknek előre megjósoltam a kilépési pontját, ezzel pedig tudtam nekik segíteni abban, hogy a tragédia még ne következzen be" – mondta Iszet.