Fontos évfordulót ünnepel ma Rúzsa Magdi: "Tizenhat éve ezen a napon megváltozott az életem”

Rúzsa Magdi fontos Megasztár énekesnő évforduló sorsfordító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhat évvel ezelőtt május 20-án nyerte meg a Megasztár harmadik szériáját Rúzsa Magdi. Az énekesnő megható posztban emlékezett meg erről a fontos momentumról.

Rúzsa Magdi idén februárban lett háromszoros anyuka, ám amellett, hogy édesanyai teendőit végzi, vérbeli énekesnő, aki hamarosan újra színpadra áll.

Magdit annak idején a Megasztár harmadik évadában ismerte meg az ország. Azóta csodás karriert futott be, és Magyarország egyik legjobb énekesnőjeként tartják számon. Életének egyik legmeghatározóbb pillanatára egy megható posztban emlékezett vissza.

„Tizenhat éve ezen a napon megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt... Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba.

Köszönöm az esélyt! Igyekszem továbbra is sok szépet adni és, ahogy igértem, segíteni azokat a fiatal tehetségeket, akikben meglátom azt a szikrát, ami engem is elindított.

Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot. Igyekszem minden nap egy kicsit jobb ember lenni és maradni" – írta a közösségi oldalán Rúzsa Magdi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.