Így vásárolhatsz te is olcsóbban a Lidl-ben

Lidl Lidl Plus hűségprogram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak extra vásárlási előnyökhöz és kedvezményekhez juthatsz a Lidl Plus alkalmazással, de eltárolja a nyugtákat és a hozzád legközelebb lévő, éppen nyitva tartó üzletet is megmutatja.

A hazai kiskereskedelmi szektor egyik legmeghatározóbb vállalataként a Lidl a vásárlói igényeket szem előtt tartva mindig a legjobb ár-érték arányú termékeket kínálja vásárlóinak. A vállalat egy évvel ezelőtt indította el digitális hűségprogramját, mely számos előnyt és extra vásárlási kedvezményt biztosít a vásárlóknak. A Lidl Plus alkalmazásnak nagy sikere van; már a vásárlók negyede használja, amit alátámaszt az is, hogy ezidáig több mint 15 millió kedvezményre jogosító kupont váltottak be a felhasználók az elmúlt egy év alatt. Az applikáció megkönnyíti és leegyszerűsíti a vásárlást, ráadásul spórolhatsz is vele.

Mi az a Lidl Plus?

A Lidl Plus a Lidl egyedülálló digitális hűségprogramja, praktikus és egyszerűen használható applikáció. Ha letöltöd a telefonodra és regisztrálsz, elérhetővé válik a digitális hűségkártyád, melynek köszönhetően számos kedvezményhez juthatsz. A mobilalkalmazás abban is segít, hogy például eltárolja a nyugtákat, vagy a boltkereső funkciónak köszönhetően azt is rögtön megtudhatod, hogy melyik bolt van nyitva a közelben. Hazánkban ez az első digitális hűségprogram, mely segít a spórolásban.


Hogyan és mire lehet használni?

Fizetéskor le kell olvasni a digitális hűségkártyát a pénztárnál. Minden vásárlásnál jár kedvezmény, hetente megújuló százalékos vagy fix összegű digitális kuponokhoz, illetve exkluzív ajánlatokhoz juthatsz. Ha ez még nem lenne elég, részt vehetsz egy digitális kaparós játékban is, amivel további kedvezményeket nyerhetsz.

Kupon Plus

A Lidl folyamatosan fejleszti az alkalmazást, ennek köszönhetően több új funkcióval is bővült az elmúlt időszakban. Februártól elindult a Kupon Plus is, ami bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt biztosít. Ez olyan népszerű, hogy a felhasználók csak a Kupon Plus szolgáltatásnak köszönhetően 1 millió grátisz termékkel gazdagodtak. Emellett időről-időre pontgyűjtő nyereményjátékra is lehetőség van, amellyel ezidáig akár 200.000 Ft-ot is nyerhetett egy-egy vásárló. Érdemes figyelni arra is, hogy a kedvenc áruház helyesen legyen megadva, hiszen egyedi bolti akciók is előfordulhatnak, amelyről csak azok a felhasználók értesülnek, akik az érintett áruházat jelölték meg kedvencnek.

Érdemes figyelni a személyre szabott akciókat Forrás: Lidl

Extra funkciók és szolgáltatások

Az alkalmazásban megtalálható az éppen aktuális akciós újság is, és a boltkereső funkció, amely megmutatja a hozzád legközelebb eső áruházat a pontos nyitvatartási idővel. A menüpontok között megtalálható a vásárlási összesítő, amely tartalmazza a beváltott kuponokat és a megtakarítás összegét. Minden vásárlásod után megkapod a nyugták digitális másolatait, amellyel könnyen nyomon követheted saját költéseidet. A digitális nyugtákkal a termékek cseréje is sokkal egyszerűbbé válik, hiszen nincs szükség a papír alapú blokkok őrizgetésére. Egyes nyugtákat kedvencként is megjelölhetsz, ami a nagy értékű termék miatt kifejezetten praktikus. A nyugták között a terméknév beírásával kereshetsz.

Az applikáció ingyenesen letölthető Android, iOS és Huawei rendszerű mobileszközökre, használata pedig rendkívül könnyű, praktikus és gyors. A virtuális hűségkártya országszerte minden áruházban használható, illetve külföldön is azokban az országokban, ahol már elérhető a Lidl Plus szolgáltatás.

További információ ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.