Kiderült: az amerikai kormány a földönkívüliek létezését bizonyító leleteket rejtegethet

UFO USA Amerika bizonyíték földönkívüli lelet kormány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Egyesült Államok kongresszusi meghallgatást tartott az UFO-észlelések kapcsán. Az eredménnyel nem mindenki elégedett.

A New York Times újságírója, Leslie Kean bizonyos kérdésekben nem volt megelégedve a kongresszus válaszaival. Azzal vádolja az USA kormányát, hogy földönkívüliek létezését bizonyító leletekkel kapcsolatos bizonyítékokat tart vissza. A Kongresszus munkacsoportja ezt cáfolta, azt mondják, nincsenek bizonyítékok a birtokukban - írja a Daily Star.

Illusztráció Fotó / 123RF

Az újságíró hisz az ismereten eredetű leletek létezésében, úgy gondolja, azokat valahol jól elrejtve tárolja a kormány.

„Biztos vagyok benne, hogy a kormányunk rendelkezik fizikai bizonyítékokkal, sok forrásból hallottam már ezt, és voltak olyan tájékoztatók is, melyeket zárt körben tartott a kongresszus. Szóval elég valószínű, hogy valóban rendelkeznek bizonyítékokkal, és biztos vagyok abban, hogy ez idővel be is fog bizonyosodni" – mondta el véleményét egy interjúban Leslie Kean.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.