Hétfőn újhold van az Ikrek jegyében, ami nagyon kedvez minden új tervnek, hosszú távú célnak. Mutatjuk, mi vár május 30-án az egyes csillagjegyek szülötteire.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa a kedvedet a mai napon! Te pozitív és lelkesítő típus vagy, magára vessen, aki ezt a vehemenciát rámenősségnek, avagy tolakodásnak véli. A többiek annál inkább értékelik a stílusodat, s merítkeznek belőled.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Eddig csak féltél a változástól, most végre élvezed is a jótéteményeket, amiket az életedben bekövetkező újdonságok jelentenek. Használj ki minden percet, ami örömben részesít! Most egy nagyon sikeres időszaknak nézel elébe.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)  

Újhold van ma az Ikrek jegyében! Nagyon szerencsés kezdeteket jelez neked ez a holdállás. Bármilyen hosszú távú tervedbe ma vágj bele, biztos lehetsz a sikerekben! A szerelemben is szép élmények várnak.

Forrás: Dreamstime

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A  napokban amagánéleti döntések ideje jött el számodra. A legfontosabb azonban az, hogy bármit is döntesz, legyen erőd ki is tartani az elhatározásod mellett. A folytonos hezitálással a saját idegeidet őrlöd fel. 

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)  

Ma az átlagosnál is optimistább hangulatban leszel, és milyen jól teszed! Minden okod megvan a bizakodásra. Keresed az utat, hogy több pénzt kereshess és takaríthass meg saját magad számára. Jó tanácsot kapsz egy illetőtől, fogadd meg!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

Ma a szokásosnál is érzékenyebb és ingerlékenyebb lehetsz. Nem kellene azonban minden szón megsértődnöd, mert nagyon is lehetséges, hogy félreértés áldozata leszel. Inkább tekints el nagyvonalúan még a szándékos megjegyzésektől is.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!