Johnny Depp hosszú nyilatkozatot adott ki az ítéletet követően: "Az igazság soha nem vész el"

szexuális erőszak Amber Heard tárgyalás Johnny Depp ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, magyar idő szerint tegnap este kilenc órakor ítélet született Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási perében. Johnny Depp hosszú nyilatkozatban írt az elmúlt időszak nehézségeiről.

A Johnny Depp és Amber Heard közötti perben ítéletet hozó héttagú esküdtszék hathetes tárgyalás és kevesebb mint három nap tanácskozás után jutott döntésre: egyhangúlag Johnny Depp javára döntöttek, és kimondták, hogy Heard rosszhiszeműen sértette meg volt férje jó hírnevét. 15 millió dollár kártérítést ítéltek meg Deppnek.

Az ítélethirdetés után a színész közleményt adott ki:

"Hat évvel ezelőtt örökre megváltozott az életem, a gyermekeim élete, a hozzám legközelebb állók, és azoknak az embereknek az élete, akik sok-sok éven keresztül támogattak és hittek bennem.

Mindezt egy szempillantás alatt.

Hamis és súlyos bűnügyi dolgokkal vádoltak meg, ami a gyűlöletkeltő tartalmak végtelen özönét indította el, bár soha nem emeltek vádat ellenem. Már kétszer bejárta a világot csupán egy nanoszekundum alatt, és szeizmikus hatással volt az életemre és a karriemre.

És hat évvel később a bíróság visszaadta az életemet. Igazán meghatódva érzem magam" - írta. Hozzátette, lenyűgözte a rengeteg szeretet, amit az elmúlt időszakban kapott rajongóitól, és bízik abban, hogy tudott segíteni azoknak, akik hasonló helyzetbe kerültek.

Köszönetet mondott a bírónak, az esküdtszéknek, a bírósági személyzetnek, és a jogi csapatának is.

"A legjobb még hátra van, végre elkezdődött egy új fejezet. Az igazság soha nem vész el" - zárta a közleményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.