Egykoron úgy tűnt, Johnny Depp és Amber Heard lesz az új álompár, ám nagyon hamar kiderült, hogy kapcsolatuk viharos és botrányos, és végül válással végződött. A történet viszont nem zárult le ennyivel: a felek pereskednek egymással. Hetek óta tőlük hangos a sajtó, a kapcsolatukról elképesztő részletek derülnek ki. 

Pár hete Depp egyik testőre azt vallotta, hogy egy alkalommal Amber Heard az ágyban végezte el a nagydolgát, és a székletét Depp oldalán hagyva távozott a Coachella fesztiválra. A színésznő most  smét a tanúk padjára került és cáfol. Vallomásában kitért arra a bizonyos, 2016 februárjában történt kakis esetre is. Azt mondta, nem ő hagyta a székletét Depp ágyában, hanem a színész egyik yorkshire terrierje, Boo volt az. A színésznő szerint a kutya még kölyökkorában megette Johnny marihuánáját, emiatt pedig bélszabályozási problémák alakultak ki nála - írja a Daily Mail.

Amber kakilt volna férje ágyába?Forrás: AFP/Samuel Corum

Depp ezzel szemben korábban azt mondta, hogy a színésznő kiakadt rá, amiért a 30. születésnapjára késve érkezett meg, mert menedzserével egyre katasztrofálisabb pénzügyeiről egyeztetett. A színész állítása szerint a vacsora után Heard szidalmazta és megütötte őt, ezért távozott a lakásból. Amber kakiját a házvezetőnő találta meg másnap reggel. Heard először rosszul elsült viccnek nevezte az esetet, de később már a kutyákra akarta fogni. Ám Depp erre azt mondta: "Együtt éltem azokkal a kutyákkal. Ismerem a sz*rukat. Nem a kutyák voltak."

Amber Heard és Johnny Depp perekedéséről itt olvashatsz még többet