Újra porondon Amber Heard kakis ügye: ezt állítja a színésznő

Forrás: AFP/Samuel Corum -
pereskedés Amber Heard Johnny Depp kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykoron úgy tűnt, Johnny Depp és Amber Heard lesz az új álompár, ám nagyon hamar kiderült, hogy kapcsolatuk viharos és botrányos, és végül válással végződött. A történet viszont nem zárult le ennyivel: a felek pereskednek egymással. Hetek óta tőlük hangos a sajtó, a kapcsolatukról elképesztő részletek derülnek ki. 

Pár hete Depp egyik testőre azt vallotta, hogy egy alkalommal Amber Heard az ágyban végezte el a nagydolgát, és a székletét Depp oldalán hagyva távozott a Coachella fesztiválra. A színésznő most smét a tanúk padjára került és cáfol. Vallomásában kitért arra a bizonyos, 2016 februárjában történt kakis esetre is. Azt mondta, nem ő hagyta a székletét Depp ágyában, hanem a színész egyik yorkshire terrierje, Boo volt az. A színésznő szerint a kutya még kölyökkorában megette Johnny marihuánáját, emiatt pedig bélszabályozási problémák alakultak ki nála - írja a Daily Mail.

Amber kakilt volna férje ágyába? Forrás: AFP/Samuel Corum

Depp ezzel szemben korábban azt mondta, hogy a színésznő kiakadt rá, amiért a 30. születésnapjára késve érkezett meg, mert menedzserével egyre katasztrofálisabb pénzügyeiről egyeztetett. A színész állítása szerint a vacsora után Heard szidalmazta és megütötte őt, ezért távozott a lakásból. Amber kakiját a házvezetőnő találta meg másnap reggel. Heard először rosszul elsült viccnek nevezte az esetet, de később már a kutyákra akarta fogni. Ám Depp erre azt mondta: "Együtt éltem azokkal a kutyákkal. Ismerem a sz*rukat. Nem a kutyák voltak."

Amber Heard és Johnny Depp perekedéséről itt olvashatsz még többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.