Mardoll legújabb klipje kiverte a biztosítékot: "mi a f*sz ez?!"

Instagram -
merész Mardoll kritika videoklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mardoll néhány napja jelentkezett legújabb videoklipjével, ami azonban sokaknak nem nyerte el a tetszését.

Megjelent Mardoll első, többé-kevésbé magyar nyelvű száma videoklip kíséretében. A klip Mardollhoz hűen igazán extrémre sikerült, amit egyébként ő maga álmodott meg.

"Marie Antoinette különc nő volt, több mendemondát kitaláltak róla, amelyek hozzájárultak a fejvesztéséhez. A klipben én is hasonló karaktert alakítok, aki elrontja a lakomát és káoszt teremt. Nem hajlandó beilleszkedni normákba, ezért a végén lefejezik. A klipben több, hozzám közelálló zenei arc is feltűnik: így a párom, Hadas Alfréd, de Pribelszki és Fehér Holló is szerepet kaptak. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki a klipen dolgozott, csodálatos volt a közös munka" – mondta Mardoll.

Az új dal azonban nem nyerte el mindenki tetszését, sőt, elég kemény kritikák érték a rappert.

"Mi a f*sz ez ?! WTF ??" - írta valaki a Youtube-on.

"Ez valami borzalom. Singh Viki es Dér Heni féle legalja. Miért?!?" - írta egy másik hozzászóló Instagramon.

"Gondolod, ha Tóth Andinak sláger lett a trágárkodós dala, majd ez is az lesz? Nem lesz. Ez egy szar" - jegyezte meg egy kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.