Solti Ádám csúnyán megsérült: a kamerák előtt taposták el a színészt

Forrás: Solti Ádám/Instagram -
sérülés Solti Ádám Drágám, add az életed! Solti Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádámnak nincs szerencséje az utóbbi időben.

Solti Ádám és felesége, Solti Berni is megméretteti magát a Drágám, add az életed! idei évadában. Ahogy korábban megírtuk, a színész a Blikknek nyilatkozott arról, hogy évekig csalta a feleségét, ráadásul a kapcsolatból később egy kisgyerek is született. A kicsi már egyéves volt, amikor felesége tudomást szerzett arról, hogy Ádám évekig hazudott neki a hűségéről.

Berni néhány hét mosolyszünet után megbocsátotta Ádámnak a hátbaszúrást, most pedig a TV2 műsorában próbálnak szerencsét, bár egyelőre úgy tűnik, Ádámot messziről elkerüli Fortuna.

Pár nappal korábban már megsérült a keze, most pedig Kiss Péter Balázs lépett rá az egyik feladat közben.

"A kezem, már megint a kezem! Mi bajotok a kezemmel? A műsor új címe: Drágám, add a véredet!" - idézi a Ripost a színészt.

Solti Ádám Berni Forrás: Solti Ádám/Instagram

Mindemellett Berni is aggódva indult neki a műsornak, mivel attól tartott, hogy Ádám még nyolc év után sem ismeri őt túl jól:

"Abban bízom, hogy nyolc év után azért már összecsiszolódtunk. Remélem, hogy Ádám fejlődött egy kicsit abban, hogy tud rólam dolgokat. Attól félek, hogy ha valamikor rólam lesz kérdés, abban csúful el fog bukni" - mondta akkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.