Solti Ádám május elején drámai vallomással állt nyilvánosság elé. Az ismert énekes-színész elárulta, hogy felesége mellett éveken át szeretőt tartott, akitől nemrég gyermeke született. A botrány akkor vert nagyobb hullámokat, amikor kiderült, hogy Ádám édesapja rendszeresen látogatja is az unokáját, sőt kedvese, Berni pedig megbocsátotta a félrelépést.

Solti Ádám és felesége, Berni az elmúlt egy hónapban nem nagyon nyilatkoztak, ám most főműsoridőben, a TV2 képernyőjén fedik fel a házasságuk titkait. A páros ugyanis szerepet vállalt a Drágám, add az életed! című celebrealityben, ahol házastársak vetélkednek egymással.

A műsor felvétele korábban történt, hetekkel a Solti-botrány kirobbanása előtt. A páros azonban így is sok titokról fellebbenti majd a fátylat, erről árulkodik az egyik jelenet, amely a hétfői epizód előtt került fel a TV2 weboldalára. Ebben az látható, ahogy Berni arról vall, hogy Ádám szerinte nem ismeri őt valami jól.

Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán

Abban bízom, hogy nyolc év után azért már összecsiszolódtunk. Remélem, hogy Ádám fejlődött egy kicsit abban, hogy tud rólam dolgokat. Attól félek, hogy ha valamikor rólam lesz kérdés, abban csúful el fog bukni

– árulta el Berni a TV2 kamerái előtt a Ripost szerint.