A tévében vallott házasságáról Solti Ádám megcsalt felesége

Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán -
TV2 Solti Ádám eltitkolt gyereke megcsalás Solti Ádám Drágám, add az életed! Solti Berni Solti Ádám szeretője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám május elején drámai vallomással állt nyilvánosság elé. Az ismert énekes-színész elárulta, hogy felesége mellett éveken át szeretőt tartott, akitől nemrég gyermeke született. A botrány akkor vert nagyobb hullámokat, amikor kiderült, hogy Ádám édesapja rendszeresen látogatja is az unokáját, sőt kedvese, Berni pedig megbocsátotta a félrelépést.

Solti Ádám és felesége, Berni az elmúlt egy hónapban nem nagyon nyilatkoztak, ám most főműsoridőben, a TV2 képernyőjén fedik fel a házasságuk titkait. A páros ugyanis szerepet vállalt a Drágám, add az életed! című celebrealityben, ahol házastársak vetélkednek egymással.

A műsor felvétele korábban történt, hetekkel a Solti-botrány kirobbanása előtt. A páros azonban így is sok titokról fellebbenti majd a fátylat, erről árulkodik az egyik jelenet, amely a hétfői epizód előtt került fel a TV2 weboldalára. Ebben az látható, ahogy Berni arról vall, hogy Ádám szerinte nem ismeri őt valami jól.

Forrás: RTLKlub//Sárosi Zoltán

– árulta el Berni a TV2 kamerái előtt a Ripost szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.