Videóra vette a nő, ahogy bevallja a megcsalt feleségnek, hogy lefeküdt a férjével

leleplezés Tinder megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen meglepő videó látott napvilágot a TikTokon. Egy nő kiposztolta, ahogy bevallja a megcsalt feleségnek, hogy viszonyt kezdett a férjével.

Haley néhány nappal ezelőtt töltött fel egy videót TikTokra, amit egy Tinderen megismert férfi fürdőszobájában vett fel. Már hetek óta találkozgattak, és ez volt az első alkalom, hogy a magát szinglinek valló férfi lakására mentek. Miután szexeltek, Haley ki akart menni a fürdőszobába, azonban a férfi nem rajongott az ötletért. Mint kiderült, nem véletlenül: Haley alaposan átkutatta a fürdőt, és miután egy csomó női kozmetikumot talált, rájött, hogy párja minden, csak nem egyedülálló.

Amikor szembesítette a ténnyel a férfit, az bevallotta, hogy nős, és sajnálja, hogy hazudott.

A videó alatt kommentáradat indult el, és rengetegen győzködték Haley-t, hogy beszéljen a férfi feleségével. Az alábbi videón pedig már az látható, hogy a nő bekopog a megcsalt feleséghez, és elmondja neki, mi történt.

@inkedhaley I TOLD THE WIFE!!! #tindernightmare#tinder#tindertok#omg#wife#cheater#cheat#confronting#imsorry#sad#help#shaking#scary#fyp#foryou#gonnatell#notmyfault♬ original sound - inkedhaley

"A nevem Haley. És igazából a múlt éjjel voltam itt egy Peter nevű valakivel" - kezdte. "Peterrel? A férjemmel? Mi történt? Miben segíthetek?" - válaszolta a feleség. Haley ezek után elmondta, hogy ő és Peter a Tinderen találkoztak, és szexeltek.

A feleség végül megköszöte Haley-nek, hogy szólt, és elmondta, hogy le kell ülnie beszélni a férjével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.