Kulcsár Edina tündéri videót tett közzé: kislánya a színpadon táncolta végig G.w.M koncertjét

Instagram -
Szabó Nina G.w.M koncert szerelem Kulcsár Edina Kulcsár Edina és G.w.M
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina többször nyilatkozta, hogy amikor csak teheti, elkíséri szerelmét a koncertekre. Ezúttal nemcsak az egykori szépségkirálynő, de kislánya, Nina is vele tartott.

Nemrég írtunk arról, hogy Kulcsár Edina és G.w.M magukra varratták egymás nevét, ezzel bizonyítva szerelmüket. A közös tetkóra Csuti és Nagy Melanie is reagált, utóbbi egy kicsit odaszúrt a szerelmeseknek.

Edina és Csuti már bemutatták új párjaikat Medoxnak és Ninának, sőt, a kétgyermekes anyuka most hétvégén G.w.M egyik koncertjére is elvitte kislányát, aki szemmel láthatóan nagyon élvezte a bulit. A kis Nina a színpad végében táncikálta végig a rapper egyik dalát, majd a koncert végeztével Márk felvette szerelme kislányát, és együtt hagyták el a színpadot. Úgy tűnik, nagyon jó a kapcsolatuk egymással, és a kislány kedveli anyukája új választottját, és annak zenéit. A koncerten készült felvételt ide kattintva tudod megnézni.

Instagram

Edina és Márk egyébként még májusban költöztek össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.