Összeköltözött Kulcsár Edina és G.w.M: így viselik a gyerekek az új környezetet

Instagram -
otthon G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és G.w.M úgy döntöttek, hogy közös otthonban kezdik el közös életüket, és többnyire az egykori szépségkirálynő gyerekei is ott vannak. Edina elárulta, hogyan viselik az új környezetet.

Kulcsár Edina és G.w.M szerelme még mindig tombol, közben pedig Csuti is új párra talált, akiről egyelőre sokat nem árult el a nyilvánosságnak. Edina és a rapper pedig már közös otthonban kezdték meg életüket; erről kérdezték az egykori szépségkirálynőt követői. Kiderült, miért költöztek el, és az is, hogyan viselik a gyerekek az új környezetet, és nem hiányzik-e nekik a kert.

Kulcsár Edina és G.w.M. már közös otthonban élnek Instagram

"Emlékekkel teli környezetben nehezebb új életet kezdeni" - válaszolta Edina az egyik követője kérdésére. "A gyerekek szoktak lenni a házban, szóval a kert ott van nekik, de ha nem lenne, akkor sem gondolom, hogy ne lehetne nélküle élni. Gondoljunk csak bele, hogy hány család nem kertes házban él kisgyerekek mellett. Ők is felnőnek, de még én is felnőttem, ráadásul nemcsak kertünk nem volt, de nekem saját szobám sem. Ettől senki nem lesz kevesebb, mert a lényeg a szeretet" - írta Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.