A Nap és a Neptunusz fényszöge sok mindent összezavarhat, ugyanakkor erős intuíciót jelez. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
A napi horoszkóp szerint az életedbe most egy pozitív időszak köszönt be: ne állj ellent a változásoknak! Még ha eleinte kedvezőtlennek tűnik is, inkább fogd fel úgy, mint új kihívást, új lehetőséget. A tudásodat végre jobban kamatoztathatod.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Most jobb, ha minden szavadat patikamérlegen méricskéled ki, mert ma a Neptunusz hatására mindenkit könnyen félreértenek. Te se vegyél fel mindent azonnal, lehet, hogy nem is annak szánták a szavakat, mint amit te értesz/hiszel.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Hajlamos lehetsz arra, hogy elvessz a részletekben, sajnos, a Neptunusz kissé összezavar. Mintha ma elhagyna a szokásos lendületességed. Ha úgy érzed, hogy az aprólékos dolgokon nem tudsz úrrá lenni, legjobb, ha segítséget kérsz valakitől.

Forrás: Thinkstock

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
A Nap és a Neptunusz fényszöge ma igen erőteljesen hat rád. Nehezen tudsz parancsolni az érzéseidnek, és könnyen elálmodozol. Új és nehezen megmagyarázható az érzelem, ami elönt. Ezért vagy dekoncentrált, és igen nehezen tudsz a feladataidra összpontosítani.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Valaki kétségbe vonhatja a rátermettségedet valami olyan dologgal kapcsolatban, ami pedig fontos neked. Ez bosszantó, de ne hagyd, hogy az indulataid vezéreljenek. Még mindig több a támogatód, mint az ellenséged. Irigyeid meg mindig is voltak – és lesznek is!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Jó napod lesz, főleg, mert egy számodra fontos személlyel kapcsolatban lesz nagyon pozitív élményed. Jó hírt is kaphatsz egy szerettedről, ami bearanyozza a napodat. Pénzügyi szerencse is várható a mai napon.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide!