Szomorú hír: elmaradt Varga Irén esküvője - valószínűleg a bikini volt az oka

YouTube -
esküvő elmaradt bikini varga irén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Irén összeomlott, miután vőlegénye, Laci gyakorlatilag az oltárnál fújta le az esküvőt... mint kiderült, már harmadszor.

Még az is lehet, hogy Irénke párkapcsolata arra fog rámenni, hogy Laci már többedszerre sem volt hajlandó Isten előtt is örök hűséget fogadni neki. Laci már kétszer visszalépett a templomi esküvőtől, most viszont külföldre utaztak, hogy ezúttal már tényleg ne tudja menekülőre fogni. A vőlegény azonban még így is megszökött a ceremónia elől.

Varga Irén YouTube

Irénke a nagy esemény előtt két órával még élőben bejelentkezett, és elmondta, hogy a nagy meleg miatt ő bizony bikiniben fog az oltár elé állni - úgy tudni, Lacinál ez tette be a kaput, így megint visszalépett. Legalábbis a mahianaroszallo.com-on ez olvasható.

A Ripost úgy véli, a hír csupán kacsa, azonban hozzáfűzték, hogy ne ítéljünk meg egyetlen portált sem azért, mert "alkotói nem igazán vannak tisztában a magyar nyelv helyes használatával".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.