Munkába áll Schobert Lara és Norbika: ezt fogják csinálni a nyáron

Rubint Réka Schobert Lara Nyár Schobert Norbert nyári munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka két nagyobbik gyerekének, a 18 éves Larának és a lassan 17 éves Norbikának most, hogy véget ért az iskola, határozott terveik vannak a nyárra.

Lara és Norbika a pihenés mellett munkát vállalnak a nyáron - írja a legfrissebb Story magazin.

"Nincs szükség arra, hogy bármit is rájuk erőltessünk, mint például a nyári munkát. És nem is egy kis mellékesért szánták rá magukat – kapnak tőlünk zsebpénzt, amiért szintén megdolgoznak, és van némi megtakarításuk –, egyszerűen nekik ez a természetes" – mesélte Rubint Réka, aki azt is elárulta, milyen nyári munkát vállaltak a gyerekei.

Forrás: Schobert Lara / Instagram

"Norbika pár hete mondta az apjának, hogy szeretne jobban belelátni az üzletbe, majd megkérdezte, hogy bejöhetne-e a központi irodánkba segíteni, illetve beállhatna-e az egyik boltba eladónak, mert akkor egyúttal azt is megtanulja, hogyan kell a vevőkkel bánni.

Norbi persze a legnagyobb örömmel bólintott rá. Lara pedig abban a lovardában szeretne több időt tölteni, ahol így is ott van szinte mindennap 3-4 órát – gondozza a saját lovát, lovagol" – mondta el Rubint Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.