"Olyan ember vagyok, aki a két végén égeti a gyertyát" - Oszvald Marika nem tudja kordában tartani magát

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
betegség Oszvald Marika színház ízület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
70 évesen is fiatalokat megszégyenítő tempóban éli az életét Oszvald Marika. A szubrett rengeteg színházi munkája végeztével sem pihen, kaszát-kapát ragad, és irány a kert. A háztartást sem hanyagolja el, maga főz, mos, takarít!

Oszvald Marika szinte összeszámolni sem tudja, éppen hány darabban játszik, olyan sok a színházi felkérése, mégis akkor nyugodt, ha minden munkát maga végez el gödöllői háza körül. Nemrég azonban kényszerpihenőre kényszerült, komoly ízületi fájdalmakkal küzdött és lesántult. Megrázta magát és az ízületi bajok felett is gyorsan diadalmaskodott.

Oszvald Marika a két végén égeti a gyertyát Forrás: MTI/Mohai Balázs
Oszvald Marika nem tudja kordában tartani magát Forrás:

"Korán kelek és elég későn fekszem, ha már nagyon fáradt vagyok, akkor szökőévenként megjutalmazom magam délután egy óra alvással" – meséli viccesen az operettművész, akinek mindig valami motoszkál a fejében, hol a kert átépítése, a lakás festése vagy valami új alkotása. "Sok mindent vállalok, az egész napom be van telve, nincsenek üresjáratok, nem ismerem az unatkozni szót. Ennyi idősen ez már nem az anyagi javakról szól. Azt ismerem, hogy jaj, de fáradt vagyok, de túllendülök rajta, mert az akarásom visz tovább" – magyarázta a művésznő, akinek nem derogál a ház körüli munkák elvégzése sem.

A színházban az agyam fárad ki jobban, egy-egy próbáról való hazaérkezés után, míg más esetleg leülne és pihenne, akkor én gyorsan kaszát-kapát ragadok,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.