Kovácsovics Fruzsina évadzárás Csobot Adél felelősség Istenes Bence gyerekvállalás Fluor Tomi Járai Máté IstenEst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az IstenEst podcast szerda esti évadzáró epizódjában Fluor Tomival, Járai Mátéval és Kovácsovics Fruzsinával beszélgetett Istenes Bence, és sok más mellett felmerült a gyerekvállalás témaköre is. 

Mielőtt a téma felvetődött volna, a klímaváltozás, a globális felmelegedés, a hirtelen megugró és folyamatosan emelkedő árak mellett beszélgettek a háborúról és a halál kérdéséről is.

Járai Máté elmondta, hogy a bevásárlásnál korábban az volt a luxusa, hogy nem nézte meg, minek mennyi az ára, de most minden egyes vásárlásnál, amikor fizet a kasszánál, megdöbben.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Instagram/benistenes

Kovácsovics Fruzsina azt mondta, ő struccpoitikát folytat, mire Bence feltette neki a kérdést: vállalna-e a mai világban gyereket. Az énekesnő bevallotta, hogy ő 33 és fél évesen, ha olyan párkapcsolatban élne, amiben érdemes, akkor most is vállalna gyereket. Ezután Istenes elmesélte, hogy ő és Csobot Adél is elgondolkodtak, hogy milyen jó lenne még egy gyerek.

„Az ember mindig gondolkozik azon, hogy 'jaj, de jó lenne még egy gyerek', vagyis benne van a levegőben. Most például tízszer átgondolnám, hogy jó ötlet-e egy ilyen bizonytalan világban azt mondani, hogy oké, akkor jöjjön egy..." - mondta el őszintén a műsor utolsó adásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.