Sáfrány Emesére és exére is újból rátalált a szerelem

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram -
párkapcsolat új szerelem szakítás Sáfrány Emese Hornyák Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese és Hornyák Ádám hónapokkal ezelőtt szakítottak. Áprilisban jelentették be, hogy külön utakon folytatják.

Ahogy mi is megírtuk, Emese ismét randizni kezdett, szíve választottja pedig ezúttal nem más, mint a TNT-s Zuber Krisztián. Bár a légtornász nem akart nyilatkozni kapcsolatukról, annyit elárult, hogy az első komoly randijuk alkalmával buktak le a nyilvánosság előtt.

Sáfrány Emese Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

Most viszont úgy tűnik, Hornyák Ádám is továbblépett, legalábbis a Blikk egy meg nem nevezett informátora szerint a légtornász exe jelenleg egy Noémi nevű hölggyel alkot egy párt.

"Egy ideje egy párt alkotnak egy hölggyel, Noémivel. A lány is a médiában dolgozik, de nem igazán ismert a neve. Egyelőre nem szeretnék nagy dobra verni a kapcsolatukat, főleg, mivel ők sem tudják, mit hoz a jövő. Nagyon intenzív az ismerkedési időszak, vannak benne csodás pillanatok, de nehézségek is. Emese tud a kapcsolatról, ám nem szeretne beleszólni vagy véleményt formálni róla" – mondta a lapnak a páros ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.