Tönkretett egy lakást, és a rajongóival akarta kifizettetni a kárt az óriáskeblű Only Fans-modell

Only Fans-modell károkozás rajongó Only Fans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mary Magdalene kanadai influenszer három hétig bulizott egy Los Angeles-i Airbnb lakásban a harmincadik születésnapja alkalmából. Az ingatlanban 13 ezer dolláros kár keletkezett, neki azonban nem volt kedve kifizetni, így más módot talált ki a károk rendezésére.

A nő először tagadta, hogy ő és a társasága okozta volna a károkat, azt mondta, a ház eleve rossz állapotban volt. Később azonban elismerte, hogy van közük a történtekhez. Mary Magdalene végül kitalálta, hogy létrehoz egy GoFundMe-oldalt, és a követőihez fordul segítségért: azt kérte tőlük, hogy adakozzanak számára, hogy ki tudja fizetni a lakás tulajdonosát - írja a Nuus.

A rajongói természetesen nagyon kiakadtak ezen, mire Mary magyarázkodni kezdett. Azt mondta, természetesen kifizeti, amit kell, de azért senki sem hibáztathatja, hogy először próbált más megoldást találni.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.