Sáfrány Emese üzent a rosszakaróinak: új párja is reagált a posztra

TNT párkapcsolat randi Zuber Krisztián Felicián kapcsolat rosszakarók Sáfrány Emese TNT Inti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert légtornász és televíziós személyiség áprilisban jelentette be, hogy négy év házasság után férjével külön utakon folytatják. A szakítás óta eltelt hónapokban mind Emese, mind pedig exe, Ádám lezárta a múltat és mindkettejükre újból rátalált a szerelem.

Sáfrány Emesét ráadásul nem akárkivel, hanem a TNT zenekar tagjával, Intivel látták összebújva sétálni a Duna-parton. A villámgyorsan terjedő plelykát Emese meg sem próbálta tagadni és bevallotta, hogy ez volt az első igazán komoly randijuk, és máris lebuktak vele. Még csak az ismerkedési fázisban járnak, most alakul a kapcsolatuk, ezért sem most, sem később nem szeretne erről beszélni.

Emese eddig tartja a szavát és Zuber Krisztiánnal való kapcsolatáról valóban semmit nem árul el még követőinek sem, ám nemrég egy furcsa posztot tett közzé. A fotó mellé írt sorokkal egyértelmű, hogy rosszakaróinak üzent, azoknak, akik azért kritizálták őt, mert a válás után pár hónappal ismét mer nyitni az új élmények és egy esetleges új szerelem felé.

– írta Emese, aki Böjte Csabától idézte a fenti gondolatot. A posztra pedig reagált új kedvese is, aki szívecskéket küldött kommentben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.