Súlyos milliókat bukhat Curtis a Majkával való szakításon

drog Széki Attila Majka különválás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széki Attila és Majka útjai elváltak, Curtis ugyanis nem jelent meg múlt hétvégén a villányi koncerten. Cserbenhagyta zenésztársait, Majka pedig azonnal le is zárta a közös munkát. Attila sokat bukhat ezen, a Bors utánajárt, mennyi pénzt veszíthet az újabb balhé miatt.

"Annyit lehet körülbelül tudni, hogy egy nagyobb koncertért hozzávetőlegesen 6 és fél millió forintot kap az egész produkció. Ennek komoly részét a technikai szekció, és a stábtagok emésztik fel, ugyanis egy nagyobb fellépésre kamionokkal érkeznek, és egy egész napig készülnek a koncertre. Nagyon nehéz ezt kívülről megítélni, azonban én azt gondolom: Majka nem fogja teljesen cserben hagyni barátját, és megvonni tőle minden gázsiját. Úgy tippelem, hogy ha nem is a teljes összeget, de egy részét feltehetőleg meg fogja kapni egy ideig Curtis is" - mondta a lapnak Dred Bíró Zsolt zeneipari szakember.

Elmondta azt is, hogy minimum ötven, de lehet, hogy hatvan fő alkot egy olyan stábot, mint Majkáéké. A technikusoktól kezdve a táncosokon keresztül a zenészek, és persze az énekesek is ott vannak. Majka és Curtis mellett még Nika is a színpadon áll. Egy gitáros, vagy billentyűs körülbelül 100 ezer forint körül keres egy koncerten, azonban a frontemberek ennek a többszörösét viszik haza tisztán. Valószínű, hogy Majka és Curtis kapja a legnagyobb pénzt, hiszen ők adják a nevüket ehhez.

Majkáék augusztus végéig még 7 nagykoncertet adnak, így a lap számításai szerint akár 10 millió forinttól is eleheshet Attila ebben a két hónapban.

Curtis egyébként tagadja, hogy újra a kábítószerhez nyúlt volna, és karrierjét egyedül folytatja. Hétvégén a tervek szerint két helyen is koncertezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.