"Mélyen vagyunk" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina utoljára szerepelnek házaspárként

Forrás: TV2 Sajtószoba -
házasság válság Tápai Szabina mélypont Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január végén röppent fel a pletyka, miszerint Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága válságban van. A pár tagadott, bár korábban a volt kézilabdázó azt nyilatkozta, a házasságuk egy hullámvasút. Később kiderült, hogy küzdenek a kapcsolatuk megmentéséért. Most utoljára adtak együtt interjút.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor házasságáról a barátaik vallottak január végén: azt állították, hogy a pár kapcsolata válságba került.

"Tényleg sok léket kapott már a hajójuk, de ott van nekik a három csodálatos gyermekük, akiket mindennél jobban szeretnek. Sosem volt zökkenőmentes az életük, több szakításon túl vannak, volt már szétköltözés is, de most megint úgy döntöttek, közösen dolgoznak a házasságuk megmentésén" - mondta akkor az illető a Blikknek.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a házasságuk megmentésén dolgozik Forrás: TV2 Sajtószoba

A házaspár most a Best magazinnak adott interjút, együtt utoljára. Nem titkolják, vannak gondok a házasságukban.

"Jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást" - mondta Kucsera a Best magazinnak. Hozzátette, előfordulhat, hogy a gyerekeik érdekében elengedik egymás kezét, de akkor is jó viszonyban maradnának, intelligensen tudnák kezelni a helyzetet. Ezt a mélypontot azonban házastársakként szeretnék megoldani.

A házasságuk mindezek ellenére tart, nem váltak el, és a pletykákkal ellentétben sosem szakítottak a 9 közös évük alatt. Kucsera jelenleg is otthon él, nem költözött el. A járványhelyzet miatt fordult elő korábban, hogy az anyósánál tartózkodott néhány napig.

"A családi állapotunkat nem az tükrözi, hogy van-e rólunk friss közös kép az interneten. (...) A mostanában keringő pletykák hatására még inkább azt érezzük Szabinával, hogy nem szeretnénk a nyilvánosság elé tárni a magánéletünket. (...) Ez az utolsó interjú, amit a házasságunkkal és a családunkkal kapcsolatban adunk" - mondta Kucsera Gábor a lapnak.

Tápai hozzátette, külön-külön továbbra is fognak szerepelni, de együtt már nem állnak kamera elé:
"Észrevettük, hogy nincs jó hatással a házasságunkra az, ha együtt veszünk részt különféle műsorokban. Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.