Michael Schumacher korábbi menedzsere azt állítja, a pilóta családja folyamatosan hazudik

Forrás: AFP/Pierre Verdy -
Michael Schumacher Willi Weber hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher korábbi menedzsere, Willi Weber azt állítja, a síbalesetet szenvedett pilóta családja folyamatosan hazudik, nem mondják el az igazat Michael állapotáról.

Weber több mint 20 évig volt Schumacher menedzsere, ám nem a család nem engedi közel a pilótához a 2013-ban bekövetkezett síbaleset óta.

Willi Weber, Michael Schumacher és Corinna Schumacher Forrás: AFP/Pierre Verdy

"Százszor próbáltam felvenni a kapcsolatot Corinnával, de nem válaszolt. Aztán felhívtam Jean Todtot, hogy kérdezze meg, mehetnék-e én is velük a kórházba, aki azt mondta, ez még túl korai lenne. Aztán a következő nap is felhívtam, de nem vette fel. Egyáltalán nem számítottam erre, ezért pedig még mindig mérges vagyok. Sokáig kizártak engem, azt mondták, még túl korai, most viszont már inkább túl késő. Talán el kellene mondaniuk, hogy mi a helyzet valójában. Csak hazugságokat hallok tőlük" - idézte Weber nyilatkozatát a Bors.

Észak-Rajna-Vesztfália legmagasabb tartományi kitüntetését kapta meg szerdán a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.