Singh Viki végre elfogadta magát: bevallotta, mennyit mutat a mérleg

Mérleg Singh Viki önértékelés testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki hosszú éveken keresztül küzdött súlyproblémákkal. Mára azonban rájött, hogy az a legfontosabb, hogy ne másokhoz hasonlítgassa magát, hanem önmaga legjobb verziója legyen.

Az énekesnőnek hosszú időbe telt, mire megtanulta elfogadni magát, azonban még így is előfordulnak pillanatok, amikor boldogtalan azzal, amit a tükörben lát. Úgy véli, egy nő akkor tudja igazán elfogadni magát, ha rendben van a lelke.

"Egy ideje rájöttem arra, hogy nem egészséges másokhoz hasonlítani magunkat, pláne nem olyan ideálokhoz, akiknek teljesen más a testalkatuk. Elfogadtam, hogy sosem fogok úgy kinézni, mint egy topmodell. Azóta pedig az a célom, hogy önmagam legjobb verzióját tudjam nyújtani" - mondta Viki a HOT! Magazinnak.

"Egészséges állapotra törekszem, ennek ellenére öt kiló felesleggel is jól érzem magam a bőrömben. Jelenleg 66 kiló vagyok, és semmi problémám ezzel.

Voltam 47 kiló is tinikoromban, de az, visszagondolva, nagyon egészségtelen volt. Az a legrosszabb, hogy koplalás és önsanyargatás árán értem el ezt a súlyt, és szépnek láttam magam" - vallotta be.

Április végén érkezett a hír, hogy Singh Viki öt év után szakított párjával, Tomival. Az énekesnő nemrég elmondta, mi vezetett idáig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.