Vajna Timi a követői arcába tolta formás melleit - Fotó

Vajna Timi szexi őrület megőrülés mellek Nyár villantás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna özvegye épp Mexikóban nyaralgat, és a követői legnagyobb örömére ezúttal bikinis fotót posztolt.

Aki követi Vajna Timit, láthatja, hogy előszeretettel posztol magáról dögös fotókat. Nem könnyű nyomon követni Andy Vajna özvegyének magánéletét, hiszen nemrég még arról szóltak a hírek, hogy véget ért a kapcsolata szerelmével, most pedig azt pletykálják, hogy már az esküvőjüket szervezik.

Az Egyesült Államokban élő üzletasszony ezúttal Mexikóban nyaral, és a férfiak legnagyobb örömére nemrég olyan fotót posztolt, ami még inkább felforrósítja a hangulatot. Timi közelről is megmutatta dekoltázsát, és követői arcába nyomta formás melleit.

A dicsérő szavak nem maradtak el ezúttal sem, a felvétel alatt sorakoznak a bókok.

"Gyönyörűséges hercegnő vagy drága Timi..."

"Szépek az ikrek"

- olvasható a poszt alatt.

Az egyik követője azt kérdezte tőle, igaz-e a hír, hogy nem lehet gyermeke, amire Timi annyit válaszolt, hogy ez egy álhír lehet.

Az eddigi visszajelzések alapján elképesztően hálásak neki a rajongói/hódolói a dögös felvételek miatt, pedig most Magyarországon is hatalmas a hőség, így igazából nem is nagyon volt szükség arra, hogy Vajna Timi a kebleivel hőhullámot keltsen a követői között – de ez legyen a legnagyobb gondunk, hiszen a mérhetetlen izzadás közepette most legalább kellemes látványban lehet részünk.

Itt lehet megtekinteni Vajna Tímea szexi fotóit, amiken megcsodálhatjuk a fantasztikus testét:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.