"Aggódnak, hogy sosem megyek férjhez" - Félti a családja a népszerű magyar színésznőt

Fotó: Bara Szilvia -
házasság környezetvédelem állatvédelem Erdélyi Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Timeának szívügye az állatok és a környezetvédelem – ez a két téma az, ami a mai napig ki tudja billenteni az egyensúlyából. Örülne, ha többet tehetne, picit bátrabban merne felszólalni az ügy érdekében. A színésznő minderről a friss hot! magazinban mesél.

"Kevés dolgot csinálok kifelé, de ebben példát kellene mutatni, jobban kihangsúlyozni, belekiabálni a világba, hogy mekkora a baj! Megvisel, ha ezen a téren történik valami nehezen feldolgozható. Évek óta nem fogyasztok húst és tejterméket, és az, hogy a lehető legjobban szelektálom a szemetet, olyan természetes számomra, mint a lélegzetvétel. Három cicával és két kutyával élek együtt, mindegyik mentett vagy örökbe fogadott. Azt kívánom, bárcsak lenne egy óriási menhelyem: »Timea bárkája«! Jelenleg telt ház van nálam, de amint lehet, szeretnék még több állatot befogadni.

"Aggódnak, hogy sosem megyek férjhez" - Félti a családja a népszerű magyar színésznőt Fotó: Bara Szilvia

A családom teljesen kivan, a barátaim aggódnak, hogy sosem megyek férjhez, mert annyi állatom van"

– mondta mosolyogva a friss hot!-nak Timea.

A cikk folytatásáért keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.