Kate Moss: "Röfögnöm kellett, mint egy disznónak"

Forrás: Playboy Archive -
Kate Moss fashion week modell fotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves szupermodell alighanem a divatvilág egyik legikonikusabb alakja. Karrierje során azonban számos kollégájához hasonlóan jó pár sokkoló momentumot megélt. Ezekről mesélt a BBC-nek.

Kate elmondta, hogy mindössze 15 éves volt, amikor egy fehérneműkatalógus fotózásán arra kérték, vegye le a melltartóját.

Kate Moss Forrás: Playboy Archive

Az a fotósorozat, mely végül a világhírnévig repítette, szintén rossz élményként maradt meg számára. 1990-ben Corinne Day fotózta őt egy tengerparton a The Face magazinnak: ekkor 16 éves volt.

„Nagyon sokat sírtam azon a napon. Azt mondta, ha nem veszem le a felsőmet, nem szervez nekem fotózást az Elle-nél, ezért megtettem. A címlapra egy olyan kép került, amin grimaszolok – ez úgy készült, hogy röfögnöm kellett, mint egy disznónak, hiába mondtam Corinne-nak, hogy nem akarok. Végül azonban fantasztikus fotók születtek, melyekért ugyan megszenvedtem, de azoknak köszönhetően lendült fel igazán a karrierem" – fejtette ki a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.