Napi horoszkóp 2022. július 27.: a Merkúr és a Mars fényszöge szeszélyessé tesz

Forrás: Shutterstock -
asztrológia napi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr és a Mars fényszöge nagyon gyors energia, amit jól is, rosszul is használhatunk... Legyünk egymással nagyon figyelmesek, és ne kapkodjunk.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Merkúr és a Mars fényszöge meggondolatlansághoz vezet. Ma legyél nagyon óvatos, ne kapkodj, ne rohanj, mert ez a gyors energia most mindenben, a közlekedésben, a gondolkodásban, a döntéshozatalban is megnyilvánulhat, ami lehet persze kedvező, de nem annyira szerencsés is...

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Feszített tempóra számíthatsz ma, bárhol is legyél éppen. Szerencsére kezdesz már belerázódni, már nem idegesít annyira a sietség. Éppen ezért nem is kapkodsz annyira, jobban átlátod a teendőidet, és kényelmesebben végzed el: de mégis gyorsan.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr és a Mars fényszöge még az eddigieknél is szeszélyesebbé tesz. Most nagyon nehezen fókuszálod az energiáidat, emiatt a munka sem megy valami gördülékenyen. Ráadásul vitákat is generálhat ez a bolygóállás...

Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Idő kellene ahhoz, hogy megszokd a megváltozott körülményeidet. Minél inkább ragaszkodsz a régihez, az elmúlthoz, annál nehezebb időszakra számíthatsz. Ha az újra koncentrálsz, és arra fordítod az energiáidat, akkor viszont igazán élvezni fogod a helyzetedet!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

A magánéletben kompromisszumos megoldásokra kellene törekedned, nem lehetsz mindig te a diktátor. Hiába, hogy a jó szándék vezérel... Halld meg mások véleményét is!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kezdenek jól alakulni a dolgaid. Végre magad is látod már a kiutat az útvesztőből, amibe néhány kacifántos esemény vitt. A lényeg, hogy ne térj le a kijelölt útról. Ha kitartó vagy, akkor, mint mindig, ismét hamarosan jóra fordul a sorsod - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.