Szexzáradék kerülhetett Jennifer Lopez és Ben Affleck házassági szerződésébe

szex szexzáradék Ben Affleck házassági szerződés Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évtizeddel azután, hogy először eljegyezték egymást, idén nyáron összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck. Vagyonos sztárpárok esetén nem ritka a házassági szerződés, ugyanis ezzel védik saját értékeiket egy esetleges válóper során. Az énekesnő és színész kedvese azonban nem csak az anyagiak kapcsán ragadott tollat.

Amerikai bulvárinformációk szerint Jennifer Lopez még 2002-es, első eljegyzésük idején szerette volna, ha bekerül a házassági szerződésbe egy úgynevezett szexzáradék, mely kikötötte volna, hogy hetente minimum négyszer szeretkezniük kellene Bennel. Ehhez hasonló kitétel kerülhetett az új dokumentumokba is.

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Momodu Mansaray

A házassági szerződés emellett tartalmaz egy olyan biztosítékot, mely Jennifer tervei szerint visszatartja Bent attól, hogy megcsalja. Ha egyszer a válás mellett döntenek, akkor mindenki megtarthatja a saját vagyonát, de ha egy harmadik fél miatt ér véget a házasság, ráadásul Affleck lesz az, aki félrelép, akkor a Daily Mail forrása szerint fizetnie kell majd a színésznek – számolt be róla a The Richest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.