Jennifer Lopez meztelenül reklámozza saját testápolóját

JLo Body krém testápoló reklám Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez nők millióinak példaképe, és nem is csoda, hogy sokan szeretnék őt követni, ugyanis az énekesnő ötven felett is bomba formában van. Jennifer a napokban ünnepelte születésnapját, melyen ő lepte meg a rajongóit.

Jennifer Lopez ugyanis piacra dobta saját testápolóját, ami saját márkája, a JLo Body égisze alatt került forgalomba. A krém guarana kivonatot és rózsaborsot tartalmaz, és elsősorban a combok, a fenék és a csípőkörnyék ápolására szolgál. Segít eltüntetni a striákat és hidratálja a bőrt. A terméket Lopez weboldalán 65 dollárért, azaz 25 ezer forintért árulják.

Az énekesnő számára mesésen alakulnak az elmúlt hónapok, ugyanis húsz év után Ben Affleck oldalán megtalálta a boldogságot. Az eljegyzésre áprilisban, az esküvőre pedig nemrég Las Vegasban került sor. Jennifer nem sokat habozott, nem sokkal a nász után felvette férje nevét. Vagyis hivatalosan már Jennifer Lynn Affleck a neve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.