Újabb részletek derültek ki Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvőjéről

esküvő Ben Affleck részletek Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén áprilisban jegyezte el Ben Affleck Jennifer Lopezt, immár másodjára. Az első lánykérésre évtizedekkel ezelőtt került sor, ám akkor az esküvőig nem jutottak el. Azóta mindketten túl vannak egy váláson, és több sikertelen kapcsolaton, de újra egymásra találtak. Nem is vesztegették az idejüket, a hírek szerint ugyanis már az esküvőt is megtartották. Nem kerítettek neki nagy feneket, Las Vegasban mondták ki egymásnak a boldogító igent.

A sztárpár a híres Las Vegas-i A Little White Chapelben mondta ki a boldogító igent 17 évvel azután, hogy előző jegyességük kudarcba fulladt.

"Megcsináltuk! A szerelem szép, jóságos és a jelek szerint rendkívül türelmes – még húsz év elteltével is"

– írta az 52 esztendős popdíva On The JLo nevű hírlevelében, melyet már Mrs. Jennifer Lynn Affleckként szignált.

A ceremónia előtt az énekesnő fodrászmester barátjával, Chris Appletonnal készülődött, aki egy videót is megosztott a menyasszonyról, aki csodaszép, letisztult ruhában állt oltár elé.

A videóban a menyasszony elárulta, hogy hosszú-hosszú évek óta őrizgeti már ezt a ruhát magánál, amit egy forgatáson szerzett meg.

Eközben Ben Affleck a kápolna mosdójában készülődött. A szerelmespár előtt másik négy pár várakozott arra, hogy egybekelhessenek - írja a Blikk.

"Mögöttünk két férfi fogta egymás kezét, és tartották egymást. Előttünk egy fiatal pár, aki háromórás autóutat tett meg Victorville-ből lányuk második születésnapján – mindannyian ugyanazt akartuk –, hogy a világ partnerként ismerjen el minket, és a házasság ősi és szinte egyetemes szimbólumán keresztül nyilvánítsuk ki szerelmünket a világ számára" - mesélte JLo.

"Végül ez volt a lehető legjobb esküvő, amit el tudtunk képzelni" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.