Kulcsár Edina ezt gondolja G.w.M családjáról: őszintén elmondta a véleményét

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
vélemény G.w.M család Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Év elején bombaként robbant a hír, hogy több évnyi házasság és két közös gyermek után a válás mellett döntött Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti. A fiatal pár megpróbálta megmenteni a kapcsolatot, de nem jártak sikerrel.

Nem sokkal a szakítás bejelentése után kiderült, hogy Edinára máris rátalált a szerelem, méghozzá a G.w.M néven ismertté vált rapper, Varga Márk oldalán. A szintén válófélben lévő zenésznek az előző kapcsolatából két kisgyermeke született, és a gyerekek, valamint a tartásdíj miatt sokáig előző kedvesével folytatott vitájuktól volt hangos a sajtó.

A kedélyek azóta lecsillapodtak, és Edina exe, Csuti is belevágott egy új kapcsolatba.

Kulcsár Edina és párja, G.w.M Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Az egykori szépségkirálynő követői több mint fél év elteltével kíváncsiak voltak arra, hogy Edina hogyan érzi magát az új közegben, új párja oldalán. Az influenszer pedig kendőzetlen őszinteséggel vallott érzéseiről.

– vette észre a Metropol, mit tett közzé Instagram-történetében Kulcsár Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.