G.w.M kitálalt: elmondta, milyen a viszonya Csutival, szerelme exférjével

Forrás: G.w.M -
Szabó András G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén év elején Kulcsár Edina és Csuti válásától volt hangos a sajtó, de igazán akkor forrtak fel az indulatok, amikor kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő egy fiatal rapper, G.w.M oldalán találta meg újra a boldogságot. A kedélyek azóta lecsillapodtak, és már üzletember exférje is újfent szerelmes.

Kulcsár Edina kedvesének szinte minden lépését árgus szemekkel figyelik a rajongók és nem rejtik véka alá a véleményüket. Nem kell azonban félteni a fiatal rappert, a G.w.M néven ismertté vált Varga Márkot sem, ha kell, a tőle megszokott éles stílusban reagál a személyét vagy párját ért támadásokra.

G.w.M Forrás: G.w.M

A bulvársajtó tavasszal és nyár elején még G.w.M és exfelesége, Nagy Melanie csatorozásától volt hangos, azonban ahogy Edina és Csuti, úgy Márk és egykori kedvesének kapcsolata is kikerült a reflektorfényből. De vajon milyen a viszony Kulcsár Edina exe és mostani párja között?

– árulta el G.w.M Ábrahám Róbert újonnan indult internetes műsorában, melyből a Bors idézett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.