Nem titok többé: ezzel foglalkozik Csuti új szerelme

Forrás: Csuti/Instagram -
szerelem munka Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuti új szerelme, Gina elárulta, hogy mivel foglalkozik.

Csuti április elején árulta el, hogy új szerelem van az életében, azóta pedig már az is kiderült, hogy ki a párja. Gina a figyelem középpontjába került, a kommentelők pedig a legapróbb hibát is kiszúrják. Nemrég azért támadták, mert a fotóin úgy látszik, hogy "rumlis" a lakása. Ezt Redditen, egy influenszerekkel foglalkozó csoportban tették közzé.

Csuti új barátnője elárulta, mivel foglalkozik Forrás: Csuti/Instagram

"Nem vagyok influencer, nem célom megfelelni, és az nem kupi, hanem pokrócok és a laptopom, monitorom, a második meg egy story – készülődés címen, barátnőm szobájában, ahol amúgy ők egész nyáron laknak, egy hotelben, ruhák itt -ott, kitakartam, mert miért ne, meg mert nem az én ruháim.

Egyébként nyugodtan jöhet bármilyen kritika, tökéletesen tudom a hibáimat, van bőven, de hála az égnek nem is a külsőmből, vagy a social médiából szerettem volna sose megélni" - írta Gina. Ezután pedig arról kérdezték, hogy mi a foglalkozása.

"Egy amerikai multinál vagyok középvezető, van egy csapatom Budapesten, meg egy Skóciában, pénzügyi területen, lassan 9 éve multi környezetben dolgozom, volt pár 'modell fotózásom', smink, esküvői ruha – de teljesen civil vagyok. Értem én a csoport lényegét, de alapvetően én csak azért vagyok célkeresztben, mert a párom 'ismert'. Nem várom, hogy bárki szimpatikusnak/inspirálónak találjon, jelenleg rengeteg helyen kell megfelelnem a való életben, az instám tényleg teljesen szabadidő/saját célra van fent tartva, sose gondolkodtam, mit osztok meg: ami éppen jólesik, és amit én épp jobb/szebb pillanatnak élek meg, és ennyi" - idézi Ginát a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.