Összefogott az ország a magyar zenész szüleiért, akiknek leégett a házuk

ház leégett tűz Tóth Vera segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Tóth Vera egyik közeli ismerősének családjával nagy baj történt: a hatalmas kánikulában leégett a házuk. Az énekesnő nem volt rest segíteni, közösségi oldalán osztotta meg a család segélykérését. Vera a minap jelentette be, hogy mindössze három nap leforgása alatt összegyűlt a pénz a leégett konyhára és fürdőszobára.

Tóth Vera egyik nagyon kedves ismerősének, A Sounds Of Handpan gitárosának szülei maradtak fedél nélkül néhány nappal ezelőtt, amikor a tűz martalékává vált a családi házuk egy része.

Balogh László gitárost az énekesnő régóta ismeri, így azonnal lépett és a közösségi oldalán kért segítséget a követőitől.

A minap pedig már arról számolt be Facebookon, hogy össze is gyűlt a több mint 1 millió forint a leégett konyhára és fürdőszobára.

"Pár napja kiraktam, hogy leégett egy kedves barátom szüleinek a háza. Mit lehet mondani? Azt, hogy csodálatosak vagytok"

– írta Vera.

A Bors információi szerint az ablakon keresztül a napsugarak lobbanthattak lángra valamit a házban. Szerencsére személyi sérülés nem történt, azonban az idős embereknek a lángok és a füst elől az ablakon kellett kimászniuk.

"Köszönjük a családom nevében azoknak, akik bármilyen összeggel hozzájárultak az építés költségeihez. Köszönjük a Tamási és környékén élő ismerősöknek, barátoknak, volt kollégáknak.
Köszönjük a városvezetésnek a tűzoltóknak és mindenkinek, aki kicsit is velünk volt és van ebben a nehéz időszakban, ami ugyan most kezdődik, de nektek köszönhetően nem olyan borús, mint ahogy az elején tűnt"

– írta hálálkodva Balogh László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.