Rajongója ígéretet tett Agárdi Szilvinek: orvosként visszaadja a látását

Agárdi Szilvi rajongó Vakság látássérült látás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilviről süt a boldogság, különösen, amióta újra rátalált a szerelem. Rendszeresen posztol a közösségi médiában, s bár tavaly tavasszal teljesen elvesztette látását, úgy tűnik, jól van.

Egy 17 éves rajongója éppen emiatt tartja őt a példaképének, és szeretné majd orvosként meggyógyítani Szilvit: ezt a célt tűzte ki maga elé, és ezt meg is írta az énekesnőnek, aki a Facebookon osztotta meg a megható üzenetet követőivel.

"Vissza szeretném adni a látását. Azt szeretném, hogy végre láthassa a szüleit, a párját, a világot. Ígérem, ha sikerül elvégeznem az egyetemet, újra fel fogom venni önnel a kapcsolatot. Úgy gondolom, én képes leszek meggyógyítani. Hiszem, hogy az Úr is így gondolja és ad erőt hozzá. Humorosnak tűnhet, de én ezt a célt igenis kitűztem magam elé.

Ha van miért és van kiért egy életen át tanulni, az ön és az egészsége" - írta Szilvinek, akit nagyon meghatott az üzenet, válaszként azt írta: "Benedek, köszönöm, és hamarosan találkozunk!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.