14 év után vette feleségül szerelmét a rákot leküzdő Lance Armstrong

Lance Armstrong házasság feleség Anna Hansen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 év után vette feleségül barátnőjét Lance Armstrong. Az ötvenéves profi országútikerékpár-versenyző az Instagram-oldalán mutatott néhány fotót életük legfontosabb napjáról.

Lance Armstrong 14 év együtt töltött idő után fogadott örök hűséget szerelmének és gyermekei édesanyjának, Anna Hansennek. A nagy napról Instagram-oldalán mutatott képeket.

"Életem. Legjobb. Napja. Összeházasodtam az életem szerelmével. A gyerekeink is velünk voltak ezen a különleges napon. Az este tele volt nevetéssel és örömkönnyekkel. Anna, az elmúlt 14 évben te voltál az én sziklám, és hadd mondjam el, hogy nélküled nem éltem volna túl ezt az időszakot. Nagyon büszke vagyok arra a párra, akivé váltunk. Ehhez rengeteget kellett keményen dolgoznunk, és nagyon örülök, hogy sikerült. Nagyon szeretlek, és mindig itt leszek neked és a családunknak"

– írta a megható sorokat a közösségi oldalán.

A hétszeres Tour de France-győztes Lance-nél karrierje csúcsán diagnosztizáltak hererákot, amelyet 1996-ban sikeresen legyőzött. Bár ezt követően azt hitték, Armstrong már nem tud gyermeket nemzeni a hererákja miatti kemoterápiás kezelések miatt, Hansennel két közös gyerekük született.

A sportoló három másik gyermek apja is, az ő anyjuk Armstrong első felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.