"Két személyisége volt" - Berki Krisztián titkairól vallott a pszichológusa

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
pszichológus Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián pszichológusa és jó barátja, Roboz Zsóka őszintén vallott arról, milyen volt valójában a celeb. 

Berki Krisztián halála mindenkit váratlanul ért és megrendített, az igazi arcát csak a közeli családtagjai ismerhették, valamint jó barátja és pszichológusa, Roboz Zsóka, akinek elmondása szerint, bár régóta kezelte Krisztiánt, sosem igazán páciens-terapeuta viszony volt köztük.

"Két személyisége volt: 'a Berki' és 'a Krisztián'. Az utóbbi pontos volt, megtisztelte a munkatársait, izgult és felkészült az adások előtt. Nem véletlen, hogy míg sokan gyűlölködésbe kezdtek, amikor meghalt, azok, akik közelről is ismerték, akik dolgoztak vele, egytől egyig bírták. Hogy miért? Mert alapvetően egy jó ember volt, ami érződött benne" - mondta a pszichológus. Hozzátette, Krisztiánnak elege lett a képből, ami kialakult róla, változtatni akart, de már nem volt lehetősége erre.

Berki Krisztiánról vallott a pszichológusa Fotó: Polyák Attila - Origo

"A szomorú az, hogy a halála előtt találta meg az útját, amin már nem tudott végigmenni" - mondta Krisztiánról Zsóka. Állítólag a celeb segíteni akart másokon, ezért egy tanfolyamra is szeretett volna elmenni. Olyan témák foglalkoztatták, mint a nárcisztikus férfival való kapcsolat és a hogyan hat a párkapcsolatra a drog és egyéb függőségek.

"Egyszer Pécsről jött fel Budapestre vonattal, és mindig más utas mellett ült. Videótelefonon mutatta nekem, hogy 'látod, mindenki szeret engem'

Én egy kilencéves kisfiút láttam benne, aki folyton kereste a visszaigazolást, hogy szeretik-e. A párkapcsolati problémái is erre a szeretetéhségre vezethetők vissza.

Arra a szeretetteli figyelemre vágyott, amit a szülei válása miatt nem kaphatott meg" - mondta a Hot! Magazinnak Zsóka. "Az egyik utolsó, kétségbeesett mondata, már-már segélykiáltása az volt felém: »Egész életemben csak haza akartam menni!«"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.