Menekülttáborból a luxuséletbe: ma milliárdos ez a fiatal üzletasszony

luxus szépségipar menekült karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A palesztin származású Fatema Love megjárta a hadak útját: valaha háború sújtotta területeken szenvedett egy menekülttáborban, majd hajléktalanként tengődött, ám élete mára 180 fokos fordulatot vett.

Az egykor éhező kislány, aki végül gyönyörű nővé cseperedett, a Truly című online műsorban mesélt érdekfeszítő életéről. Elmondta, hogy palesztin bevándorlóként rendkívül nehéz sorsa volt: sosem tudott igazán beilleszkedni és nagyon korán fel kellett nőnie. Mindig kívülállónak érezte magát és folyamatosan kételkedett saját képességeiben. Abban azonban biztos volt, hogy többre akarja vinni, mint a szülei. Ez végül sikerült neki.

Love 2019-ben döntött úgy, hogy a szépségiparban próbál szerencsét, mára pedig a legnagyobbak közt tartják őt számon. New Yorkban, Miamiban, Los Angelesben és Atlantában is van szalonja, ahová javarészt A-listás celebek és egyéb nagyágyúk járnak. Rendszeresen vendégei közt üdvözölheti például a többek között a balhéiról elhíresült rappert, Cardi B-t is – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.