Curtis elmondta a véleményét zenésztársai koncertlemondásairól

Forrás: Curtis/Instagram -
lemondás koncert Majka ByeAlex Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég nagy port kavart, hogy Majka lemondta a fehérgyarmati koncertjét, amelyre végül Curtis ugrott be helyette. 

"Nem tudod eldönteni, hogy mi a jó ilyenkor. Hogy romlik a minőség, mert aztán mindenhol semmibe nézik azokat a technikai feltételeket, amiket kérsz, mert megcsináltad Fehérgyarmaton is, akkor most miért nem jó... vagy nem csinálod meg, és akkor ez van" - mondta Curtis Ábrahám Róbert Youtube-műsorában.

Curtis Forrás: Curtis/Instagram

ByeAlex és zenekara tavaly augusztusban került botrányba egy hasonló eset miatt. Az énekes technikai okokra hivatkozva mondta le a bánki koncertet, és bár elnézést kért, a közönség sokáig csalódott és dühös volt.

"Technikai körülmények" amire hivatkozott 15 perccel a kezdés után. (Holott órákkal korábban itt sétált a helyszínen.) Letakartatta a muskátlikat, mert nem lehetnek virágok a színpadon, a nézőtéren ültek, állniuk kellett volna, a színpad oldalról nem volt elfüggönyözve, látszottak a Bánki-tó fényei, nem érvényesültek volna a színpadi fények" - kommentelte valaki akkor, a rapper pedig most erre is reagált:

"Egyébként ezzel nem értek egyet, most nem mindegy... Ha minden adott, kit érdekel?! Leszedem a muskátlit, ha annyira zavar, nem értem miért..." - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.