"Elvárhatom azt is, hogy ne b*sszanak át" - ByeAlex szerint a bánki koncert szervezői az utolsó pillanatig lódítottak

Forrás: RTL Klub -
Bánki-tó koncert ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex technikai okokra hivatkozva nem tartotta meg koncertjét a Bánki-tónál. Az esemény szervezői és ő is Facebook-oldalukon fejtették ki álláspontjukat az ügyről. 

Hiába várta a közönség, ByeAlex nem tartotta meg koncertjét a Bánki-tónál. A miértekről Facebook-oldalán nyilatkozott a rajongóinak.

ByeAlex hosszú posztban reagált a koncertje elmaradására Forrás: RTL Klub

"

sajnos technikai körülmények nem voltak megfelelőek számunkra ahhoz, hogy abban a minőségben és szellemben játszhassunk nektek, ahogy az a magunktól is elvárt feltételeinknek eleget tesz!

annyi nem volt benned, hogy odaállj az állítólag szeretett közönséged elé, és kicsit bandázzatok akkor legalább.

A szervezők is megszólaltak arról, miért nem lett megtartva a buli.

Mi, a szervezők hiába próbáltunk az utolsó pillanatig eleget tenni az előadó kéréseinek, sem az igyekezetünk, sem az összegyűlt kb. 2000 néző várakozása és szeretete nem volt elég

ByeAlex, látva, hogy sokaknak nem volt kielégítő az indoklás, egy hosszabb posztban írt arról, miért nem lépett fel.

Nem mi nem voltunk ott időben és nem az én stábom nem egyeztetett a szervezőkkel, akik az utolsó pillanatokig lódítottak vagy értetlenkedtek.

"(...)

elvárhatom azt is, hogy ne b*sszanak át, mert pontosan azért vagyok ilyen amilyen, mert én nem csak magammal szemben de a közönségemmel szemben is maximalista vagyok!

"(..

Bánk az egyik kedvenc városom, és rohadtul örültem neki, mikor a meghívást megkaptuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.