Molnár Gusztáv felesége, Vivien úgy érzi, ki kell takarítania a színészt az életéből

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram -
Molnár Gusztáv válás Fazekas Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár-Fazekas Vivien néhány hete bejelentette, hogy elválnak útjaik Molnár Gusztáv színésszel. A férfi nem tartotta be az elvonókúrával kapcsolatban tett ígéreteit, ezért felesége a szakítás mellett döntött.

Vivien most minden erejével arra koncentrál, hogy kitakarítsa az életéből exét, aki a nő törekvéseit figyelmen kívül hagyva folyamatosan próbálja magát visszakönyörögni családja életébe.

Vivi lelki gyógyulásának azonban nem tesz jót, hogy jelenleg férfiak tucatjai bombázzák őt levelekkel, ismerkedési szándékkal.

"A papírokat beadtuk, de ő nem akarja ezt tudomásul venni, a mai napig minden egyes nap megpróbálja felvenni velem a kapcsolatot. Ez fárasztó és frusztráló egyszerre, a családom és a barátaim a bástyám, ők segítenek abban, hogy megmaradjon még ebben a helyzetben is a lelki békém. Illetve most már egy tetoválás is segít. A napokban magamra tetováltattam egy számomra nagyon kedves motívumot, három madarat. Ők a béke, a szabadság, a függetlenség a hit és a remény jelentését hordozzák számomra. Ez a varrás is az új életem egyik első lépése, a második pedig az lesz, hogy ki kell takarítanom az életemből Gusztit" - mondta Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.