Joshi Bharat eladta százmilliós házát: lányával költözött össze az egykori tévésztár

Forrás: Life TV -
Kelemen Beatrix Gödöllő Új élet Joshi Bharat lánya Mészáros Beatrix Joshi Bharat Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykoron minden nap láthattuk, ma viszont a képernyőtől távol éli életét Joshi Bharat. Habár nemrég azt nyilatkozta, hogy az év második felében visszatér, egyelőre semmi hír arról, hol kezdhetné ismét újra tévés karrierjét.

Joshinak azonban nemcsak karrierjét, hanem magánéletét is újjá kell építenie. Tavaly szeptemberben érkezett a hír, hogy három évtized után válással végződött a tévés házassága, idén pedig véget ért az azt követő új kapcsolata is Mészáros Lőrinc exével, Kelemen Beatrixszal. Most újabb információk láttak napvilágot, ugyanis kiderült, hogy életének eddigi meghatározó helyszínét, Gödöllőt is elhagyta.

Forrás: Life TV

Lapinformációk szerint Budapestre költözött Joshi Bharat, miután exfeleségével együtt eladták az egykori családi fészket, a százmilliós, medencés házat. A tévés ezután beköltözött a fővárosba, ahol jelenleg lányával él együtt – tudta meg a Blikk Joshi régi szomszédjától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.