Király Dávid Izmael reagált Szegedi Fecsó vádjaira: "Mocskosul berántott a csőbe"

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
Király Dávid Izmael Szegedi Fecsó Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Dávid Izmael neve nemrég vált ismertté a médiában: a fiatalember állítása szerint bizonyítani tudja, hogy a Schobert-családot ellehetetleníteni próbáló Facebook-oldalt, A nagy Norbiréka bizniszt Béres Alexandra üzemelteti.

Időközben kiderült, hogy Dávid Izmael nemcsak a fitneszgurukkal kapcsolatban keveredett már botrányba: Vasvári Vivien exe, Szegedi Fecsó azt állította, 500 ezer forintot fizetett a férfinak egy 120 ezres követőbázissal rendelkező Instagram-fiókért, s miután az átutalás megtörtént, a fiú kizárta őt az oldalról. A valóságshow-celeb szerint Dávid Izmael nemcsak őt, hanem két másik barátját is ugyanígy rászedte.

Szegedi Fecsó Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Bár a fiatal férfi korábban bejelentette, nem kíván többé nyilvánosan reagálni a botrányokra, nem sokkal később mégis megosztott még egy posztot a 24 órán át elérhető történetében.

Ezután a férfi nyilvánvalóvá tette, hogy szeretne ebből az egészből kiszállni, de megerősítette azt is, hogy mindent, amit eddig mondott, fenntart:

„Amiket mondtam, az valós. És még mindig tartom! Ugyanúgy a poligráfust is! Csak kiszállok a médialimuzinból" – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.