Szegedi Fecsót is átverte a Schobert-botrányt kirobbantó Király Dávid Izmael

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram -
Király Dávid Izmael Szegedi Fecsó lehúzás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsó nemrég a nyilvánosság elé állt azzal, hogy évekkel ezelőtt félmillió forintot fizetett Király Dávid Izamelnek egy 120 ezer követővel rendelkező oldalért, amit a férfi végül visszavett tőle. 

Király Dávid Izmael neve néhány hete kezdett felbukkanni a hírekben, miután azt állította, hogy Béres Alexandra áll A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-csoport mögött, ami a Schobert-család lejáratására jött létre.

Szegedi Fecsó Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Vasvári Vivien exférje pedig most azt állítja, hogy a férfi félmillió forintot lopott tőle. Bár személyesen sosem találkoztak, de Izmael el akarta adni Fecsónak az egyik 120 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalát, aki kapott is az alkalmon. Miután átutalta a pénzt Izmaelnek, a férfi kizárta őt az oldalról - mesélte az RTL Klub egyik műsorában.

Fecsó szerint félmillió forint nem egy nagy összeg, ezért tanulópénzként kezelte, és nem tett feljelentést.

Az üzletember korábban arról mesélt, hogy egy legénybúcsú alkalmával túl jól sikerült a buli, és miután elaludt, másnap arra ébredt, hogy egy kicsit "bepissantott".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.