Napi horoszkóp (2022. augusztus 29.): a Nyilas szárnyal, a Mérleg jó híreket kap

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérleg jegyében járó Hold és Merkúr egyensúlyt és békét hozhat a kapcsolatainkba, ugyanakkor nem mindenkihez passzol ez az energia. Napi horoszkóp következik hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Hold a Mérlegben együttáll a Merkúrral, ez veled nem igazán passzol. Neked túl sok az a körülményeskedés, amit mások csapnak, fontosabbnak tartod a kertelés nélküli őszinteséget. Fogd vissza az indulataidat!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Remek napod lesz, ha sikerül túljutni a kezdeti nehézségeken. Bosszantó körülmények adódhatnak ugyanis, de szerencsére segítőd is jócskán akad. Végül igencsak jó hangulatban zárod a napot.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vitákra számíthatsz a mai napon a kollégáiddal. Szerencsére te az a fajta ember vagy, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban, szemléletében is. Így hajlékonyabbnak is bizonyulsz, mint mások.

Napi horoszkóp (2022. augusztus 29.): a Nyilas szárnyal, a Mérleg jó híreket kap Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napod tele lehet üresjáratokkal. Ha utazni vagy kénytelen, akkor a várakozási idők nyúlhatnak túl hosszúra. Ha orvoshoz látogatsz, a váróteremben lesz sok időd. Valaki lemond egy találkozót. Előre készülj erre, és ne veszítsd el a türelmedet!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma a szokásosnál is jobban oda kellene figyelned a szervezésre. Könnyen elúszhatsz ugyanis a dolgaiddal, ha nem figyelsz az időbeosztásra. Márpedig ma minden sürgős és létfontosságú. Nagy események vannak készülőben. Legyél talpraesett!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csinosnak érzed ma magad, és ez az érzés, hangulat ki is ül az arcodra. Valószínűleg sikerülhet is végre magadra vonni a figyelmét annak, akihez már régóta vonzódsz. Nagyon közel vagy a szerelemhez. Vajon valóban akarod?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.